Lagervekter – høy kapasitet og praktisk design

Lagervekter – høy kapasitet og praktisk design

Den klassiske badevekten er kanskje det første vi nordmenn assosierer med måling av vekt, kanskje eventuelt kombinert med en enkel pakke- eller brevvekt. Slikt utstyr er selvfølgelig tilstrekkelig i et privat hjem, men hva trenger du når du skal veie paller og andre store ting på et lager? Det er her en såkalt lagervekt kommer

Den klassiske badevekten er kanskje det første vi nordmenn assosierer med måling av vekt, kanskje eventuelt kombinert med en enkel pakke- eller brevvekt. Slikt utstyr er selvfølgelig tilstrekkelig i et privat hjem, men hva trenger du når du skal veie paller og andre store ting på et lager? Det er her en såkalt lagervekt kommer inn i bildet.

Gulvplasserte vekter tilpasset paller og store ting

Den moderne europallen er utgangspunktet for effektiv logistikk, og den benyttes i praktisk talt alle lagerløsninger. Derfor vil en lagervekt ofte også være tilpasset akkurat dette formatet. Bruk av en felles standard gjør jobben mye enklere og mer strømlinjeformet.

Det er selvfølgelig mulig å bruke en gulvvekt med en stor flate når du skal veie pallegods, og flere lagervekter er også designet på denne måten. Da kan du plassere en europall direkte på flaten, men det er i tillegg mulig å veie andre store og små ting. Det er imponerende at en slik vekt, med kapasitet på opptil for eksempel tre tonn, samtidig kan ha en nøyaktighet på bare 100 gram.

Ekstra fleksible løsninger med skreddersydde og integrerte vekter

I tillegg til gulvvekter med en stor flate, finnes det også ulike pallevekter som er spesifikt tilpasset pallens form. Det betyr at det er enkelt å kjøre inn en pall med truck, og så veie den i løpet av noen sekunder.

Et annet alternativ er en fleksibel jekketralle med integrert vekt. Den kan du enkelt ta med deg rundt, og så bare veie pallen akkurat der den står. Det er en svært fleksibel løsning for mobile behov. Dessuten har selvfølgelig de ulike pallevektene og andre lagervektene funksjoner for bruk av «tare», det vil si at det er mulig å på en enkel måte trekke fra for eksempel emballasjevekt. Med slikt proffutstyr er det enkelt for både rendyrkede logistikkbedrifter og andre organisasjoner å holde full kontroll over vekt på lageret sitt.

Redaksjonen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *