Gjør gode kjøp når du handler vintilbehør som julegave

Gjør gode kjøp når du handler vintilbehør som julegave

Tilbehør til vin er en svært populær julegave, som dessuten kan bli en gave som virkelig brukes. Pass selvfølgelig på at mottakeren virkelig er interessert i vin, det er dessverre også mange korketrekkere og andre tilbehør som støver ned i skuffer og skap. For vinelskeren finnes det på den andre side ingen bedre gave enn

Tilbehør til vin er en svært populær julegave, som dessuten kan bli en gave som virkelig brukes. Pass selvfølgelig på at mottakeren virkelig er interessert i vin, det er dessverre også mange korketrekkere og andre tilbehør som støver ned i skuffer og skap. For vinelskeren finnes det på den andre side ingen bedre gave enn noe spennende tilbehør til vin.

Nye glass – alltid en fin gave

Vinglass er ingen eksakt vitenskap, og det finnes ingen «regler» som sier at en gitt vin må drikkes fra et bestemt glass. Store hvitvinsglass kan fungere som allround-glass, og det er vanlig å begynne med denne typen glass i en samling. Når det er sagt, så finnes det utrolig mange spennende og pene glass å velge mellom – se mer her hos en forhandler som spesialiserer seg på vintilbehør.

Et tips er å faktisk spørre mottakeren om hvilke glass han eller hun foretrekker, eller savner i sitt nåværende utvalg. Generelt er nordmenn kanskje litt forsiktige med å faktisk spørre hva mottakeren av julegaven vil ha – å vite det øker jo sjansene betraktelig for at gaven blir brukt og likt.

Praktiske oppbevaringsløsninger, og utstyr til servering

Det er kanskje ikke vanlig å gi et stort vinkjøleskap i julegave, men hvis konen eller mannen din ønsker seg en helt spesifikk modell – slå på stortromma denne julen. Det finnes selvfølgelig mange andre, litt mer håndterbare, oppbevaringsløsninger som passer fint som julegaver. Igjen er det et tips å faktisk gjøre et godt forarbeid og spørre mottakeren om råd, slik at gaven faktisk blir brukt.

Annet utstyr til servering passer også godt som julegaver. Det gjelder både karafler, tilbehør til dekantering og utstyr som gjør det mulig å forsegle vinflasken etter åpning. Det finnes et gigantisk utvalg av slikt utstyr, i en mengde forskjellige design og prisklasser. Bruk litt tid på julegaveshoppingen, så treffer du garantert blink med gavene dine.

Redaksjonen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel