Hvilken seng skal man velge

Hvilken seng skal man velge

Det å velge seng kan for mange nesten være en umulig oppgave. Det finnes ufattelig mange senger å velge mellom. Ett råd som kan være lurt å følge er å bestemme seg for sengetype før man begynner å tenke på størrelse og farge. Da har man et langt mindre spektra å velge mellom. Det blir

Det å velge seng kan for mange nesten være en umulig oppgave. Det finnes ufattelig mange senger å velge mellom.

Ett råd som kan være lurt å følge er å bestemme seg for sengetype før man begynner å tenke på størrelse og farge. Da har man et langt mindre spektra å velge mellom. Det blir som å spise elefantbiffer kontra det å prøve å svelge hele elefanten i ett jafs.

Når du da skal velge sengetype, begynn med liggekomfort. Det er tross alt det viktigste. Sengen er tross alt ment til å sove i, og da bør du sove godt. Hvilken seng du sover best i er det kun du som vet fordi vi alle har forskjellig kroppstype, vekt og sovestillinger.

Her må du rett og slett prøve deg frem.

Undersøkelser i Danmark viser at så mange som hver femte person sover i en seng som gjør ryggproblemer verre.

Kiropraktor Michael Randsøe sier til den danske avisen Politikeren

– «Sengen er det møbelet du bør stille størst krav til i hjemmet. Dersom du skal til å bygge rede, så prioriter sengen og sitt på ølkasser i stuen. Det er ikke så skadelig å sitte på en gammel, slitt kasse som det er å sove i en billig, dårlig seng». Klare ord for pengene.

Dersom du er kort og rund, har du mest sannsynlig bruk for en hardere madrass sammenlignet med en høy og slank kroppsfigur, som vil dra nytte av en mykere madrasstype. For å nevne en ting.

Hvor mange soner madrassen har er også viktig, ifølge flere sengeeksperter.

Flere og flere sverger til kontinentalsenger når de nå velger seg en ny seng. Årsaken ligger trolig i at man kan tilpasse den på veldig mange områder, slik at man lettere får en seng som passer optimalt til sin kropp. Og så er den helt fantastisk å ligge i når du først har blitt enig med deg selv hva du foretrekker mellom myk eller hard fjærmadrass og om overmadrassen skal være i Latex eller Memory Foam. Les mer om kontinentalsenger her

bidragsyter
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *