Kombiner basisfarger og mønstre for et personlig preg

Kombiner basisfarger og mønstre for et personlig preg

Når man skal innrede hjemmet kan det ofte være vanskelig å vite hvilke farger og mønstre man ønsker å ha i de forskjellige rommene. Gjennom å kjøpe visse ting i basisfarger kan man derimot enkelt endre helhetsinntrykket av et rom gjennom å legge til andre farger og mønstre som detaljer. Som et eksempel kan man

Når man skal innrede hjemmet kan det ofte være vanskelig å vite hvilke farger og mønstre man ønsker å ha i de forskjellige rommene. Gjennom å kjøpe visse ting i basisfarger kan man derimot enkelt endre helhetsinntrykket av et rom gjennom å legge til andre farger og mønstre som detaljer. Som et eksempel kan man kjøpe sengetøy i farger som beige eller hvitt og bruke dekorative elementer som pyntegjenstander, lys og planter for å endre rommets atmosfære. På denne måten kan man bruke pyntegjenstander og andre elementer i rommet til å endre fargekombinasjonene og helhetsinntrykket av rommet, uten at fargene krasjer med hverandre. Her kan man også bruke mønstre som ekstra detaljer dersom man ikke ønsker at rommet skal være for enkelt og kjedelig. Border og subtile mønstre er enkle måter å tilføre rommet noe ekstra på og kan både brukes på sengetøyet, gardiner, puter eller andre elementer som man kan finne hos Georg Jensen Damask.

Tilfør rommet farger gjennom detaljene

Det finnes en rekke måter å sette et personlig preg på huset eller leiligheten man bor i, men det er ofte de mindre tingene som pyntegjenstander og planter som benyttes, fremfor større ting som møbler. På badet kan man endre rommets karakter totalt gjennom å kjøpe håndduker i forskjellige farger og mønstre. For eksempel kan man gjøre rommet lysere gjennom å bruke en lys farge som gult, romantisk og elegant ved å bruke rosa og fiolette toner, eller varmt og lunt ved å bruke farger som oransje, rødt og bruntoner. Med ensfargede møbler som basis kan man derfor enkelt endre opplevelsen av rommet uten å måtte bytte ut de største og kostbare tingene. Når man har bestemt seg for et fargetema kan man så legge til mindre detaljer som duftlys, planter og andre dekorative elementer for å gi rommet et mer personlig preg.

Redaksjonen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel