Slik gjør man soverommet innbydende

Slik gjør man soverommet innbydende

For mange av oss så er renovering og oppussing av soverommet ganske langt ned på listen over hvilke rom man ønsker å pusse opp. For de fleste så er kjøkken og bad høyest på prioriteringslisten, og soverommet havner ganske fort langt ned på listen. Dette kan på mange måter være litt synd fordi vi tilbringer

For mange av oss så er renovering og oppussing av soverommet ganske langt ned på listen over hvilke rom man ønsker å pusse opp. For de fleste så er kjøkken og bad høyest på prioriteringslisten, og soverommet havner ganske fort langt ned på listen. Dette kan på mange måter være litt synd fordi vi tilbringer mellom 7 og 8 timer på soverommet i løpet av et helt døgn. Det stemmer jo at flesteparten av disse timene går til å sove, men man skal også huske at soverommet er det første og det siste man ser i løpet av en dag. Dessuten er god søvn utrolig viktig for at man skal kunne være produktiv og ha overskudd. Derfor er både klimaet og miljøet viktig på soverommet.

Temperatur, ny seng og ingen TV-titting kan være løsningen for en god natts søvn

Det å pusse opp soverommet behøver overhodet ikke og være dyrt. Ett nytt strøk maling, ett par nye pynteputer og litt potteplanter kan forvandle soverommet fra et trist syn til en herlig liten oase. Vil man virkelig skifte ut alt av møbler så kan man selvfølgelig gjøre dette også. En ny kontinentalseng som er kjøpt på bakgrunn av ens behov, nye gardiner, nytt garderobeskap og nye nattbord kan virkelig gi et friskt pust.

Når det kommer til selve klimaet på soverommet så anbefaler mange eksperter at soverommets temperatur holder seg på omkring 21 grader. Det er nemlig denne temperaturen kroppen sover best under. En god utlufting innen man går i seng kan gjøre underverker for tett og varm luft.

Mange har i dag en ekstra TV på soverommet. Det er selvsagt koselig og se en film i sengen, men man bør være litt oppmerksom på at det kan forstyrre søvnen, på samme måte som lys fra mobil og nettbrett gjør.

Sjekk ut Sovbedre for flere tips til god søvn.

Redaksjonen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel