Tips til en romantisk høstferie

Tips til en romantisk høstferie

Høsten er en fin tid for romantikk. Når det blåser storm ute og bladene faller som snøflak på bakken, så kan to forelskede nærme seg hverandre på en ny måte. Reis bort, få nye impulser og opplev vakker natur. Alt det estetiske vil øke appetitten på hverandre også. Men hvordan skal man knytte bånd som

Høsten er en fin tid for romantikk. Når det blåser storm ute og bladene faller som snøflak på bakken, så kan to forelskede nærme seg hverandre på en ny måte. Reis bort, få nye impulser og opplev vakker natur. Alt det estetiske vil øke appetitten på hverandre også.

Men hvordan skal man knytte bånd som kan få forholdet til å gå fra en mild forelskelse til et flammende og lidenskapelig forhold? Skal man bruke emosjonelle følelser eller humor med ett erotisk brettspill? Er leken det som får forholdet til himmels?

Hotell med spa

For å få mer tid til hverandre så er det lurt å reise bort. Et hotell med spa har alt dere trenger for å sette søkelyset på hverandre. Oppredd dobbeltseng og minibar på rommet vil få opp stemningen. Basseng med eget spa vil gi dere ro og deilig behandling.

Kos dere med deilige frokoster uten mas fra gud og hvermann. Søk stillhet i nydelige omgivelser der alle tjenester vil bli besvart med et smil.

Erotiske brettspill

Spill og lek for å bryte isen. Et erotisk brettspill får ikke fram vinnerskallen, men heller deres frekke fantasier. Slike brettspill med en seksuell tone kan få selv grå mus til å bli ville sexdukker. Trekk et kort og finn ut hva du må gjøre med partneren. Kos dere med god drikke og finn mer ut om hverandre.

Overøs med gaver

Noe som får hjertene til å smelte er gaver. En gave sier mye om hvilken person man er, men også hvordan man vil overøse partneren med kyss og varme omfavnelser. Et halskjede, en ring, sjokolade og blomster, det er opp til deg. Sexy undertøy kan sprite opp situasjonen, og et erotisk brettspill vil få latteren til å sitte løst.

For romantikken lever hele året, finn deres foretrukne lek for ekte lidenskap!

Redaksjonen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel