Lyst på en mobiltelefon utenom det vanlige – i 24 karat gull?

Lyst på en mobiltelefon utenom det vanlige – i 24 karat gull?

Det finnes dem som synes det er kjedelig å gå i flokk, og som liker å skille seg ut. Hvis du er en av dem, og har litt penger å rutle med kan det kanskje friste med en iPhone belagt med gull? Stuart Hughes er et firma som har spesialisert seg i å utsmykke populære

Det finnes dem som synes det er kjedelig å gå i flokk, og som liker å skille seg ut.

Hvis du er en av dem, og har litt penger å rutle med kan det kanskje friste med en iPhone belagt med gull?

Stuart Hughes er et firma som har spesialisert seg i å utsmykke populære produkter som blant annet mobiltelefoner, med gull og edelstener slik at de blir helt unik.

Firmaet ble først kjent for sin iPhone 3GS til svimlende 18 millioner kroner i 2009. Omtalt i tek.no samme år.

Den inneholdt ikke mindre enn 271 gram med 22 karat gull, 136 feilfrie diamanter samt en funksjonsknapp laget av en 7,1 karat diamant. En 7 kilos mobiltelefon det garantert ikke vil lønne seg å glemme igjen på kafeen. Et kupp for en oljesjeik eller to.

Det var i 2009. I dag får du blant annet en håndlaget 4G iPhone belagt med 150 gram 24 karat gull. Minnekapasiteten er kanskje ikke av den største med sine 32 GB, men noe må man kanskje fire på for å holde prisen nede. Den koster nemlig ikke mer enn rundt 240 000 kroner.

Mobilen kommer med et mobildeksel laget av strutsefot og har plass til opptil fire kredittkort. Noe som sikker er nødvendig skal man la resten av forbruket stå i stil med prisen på telefonen.

Er du derimot litt mer opptatt av at mobilen skal være teknisk ajour etter dagens krav kan du selvsagt gå litt ned i pris og kjøpe deg en iPhone 11 med 512 GB minne og en dypt etset ramme pyntet i 24 karat gull. Da får du også en bakside laget av svart krokodilleskinn utsmykket med et ulvehode i 24-karat gull og med to vakre øyne laget av rubiner. Prislappen her er litt mer beskjeden med sine ca. 75 000 norske kroner.

Skulle du trenge refinansiering etter å ha gått bananas med kredittkortet på nettsiden deres kan du gå til Primebanks.

Da beløper det seg en Nom. rente på 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

bidragsyter
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel