Guide til bryllupsreise til Afrika

Guide til bryllupsreise til Afrika

Afrika er en fantastisk reisedestinasjon. Det er ingen annen plass du kan reise for å oppleve et slikt dyreliv og villmark. Kombinasjonen av eventyr og avslapping gjør Afrika til en perfekt reisedestinasjon for nye par som ønsker en spennende bryllupsreise. I denne guiden vil vi ta for oss noen av de viktigste tingene du trenger

Afrika er en fantastisk reisedestinasjon. Det er ingen annen plass du kan reise for å oppleve et slikt dyreliv og villmark. Kombinasjonen av eventyr og avslapping gjør Afrika til en perfekt reisedestinasjon for nye par som ønsker en spennende bryllupsreise. I denne guiden vil vi ta for oss noen av de viktigste tingene du trenger å vite, for å få en fantastisk bryllupsreise.

Anbefalte opplevelser i Afrika

Safari i Kruger Nasjonalpark

Ved å reise på en guidet safari i Kruger Nasjonalpark kan du oppleve blant annet løver, leoparder, elefanter, nesehorn og bøfler. Du vil i tillegg kunne se mange andre dyr som over 500 ulike fugler, over 100 reptiler og nesten 150 pattedyr.

Klatre Table Mountain

Å klatre Table Mountain eller Taffelberget er en fantastisk opplevelse man kan gjøre i Afrika. På toppen av taffelberget kan du se over Cape Town’s gater og det blå havet. Dette er definitivt noe som anbefales å oppleve. Om man har planer om å bestige Taffelberget er det lurt å ha med seg en guide. Guiden vil vite den beste veien, og kan i tillegg til å fortelle dere om dyrelivet, og området rundt, mens dere bestiger fjellet.

Den beste tiden å besøke Afrika

Afrika er stort som betyr at klimaet varierer fra hvor du er. Den beste tiden å besøke Sør-Afrika og Cape Town området er på sommeren (November til Mars), når været er varmt og tørt. På denne tiden er det våtere i nordlige områder slik som Kruger Nasjonalpark, som er best å besøke mellom Mars og Oktober. Om du ønsker å reise på hvalsafari er det best å reise mellom mai og oktober.

Finn en passende bryllupsreise til Afrika

Om du kunne tenke deg en bryllupsreise til Afrika kan du besøke nyati-safari.no. Nyati safari er eksperter på å arrangere safari bryllupsreise til Afrika og Indiahavet.

bidragsyter
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *